Kerray – Fruit Of The Gloom – psychedelic psytrance dj set

Tohle už tu visí dlouho, ale viděli to jen lidé se zapnutou angličtinou. Zrovna jsem na to narazil, takže tady je česká verze.

Hudba, vydávaná pod škatulkou psytrance, tedy psychedelic trance, dnes často není psychedelická ani v nejmenším, a množství balastu během let neustále narůstá. Práce psytrancového DJe je tímhletím se probírat, a rozpoznat a použít kusy, které jsou psychedelické a schopné navodit trance. Už dávno jsem se vykašlal na přístup “musím jít s dobou hrát nové tracky”, protože nehodlám pouštět jiným věci, které mně samotného nebaví. Naopak se rád probírám novějšími i staršími archívy, a vybírám a hraju především věci, které doopravdy vynikají a stojí za poslech. A když jsou starší než pár let, spousta lidí, kteří psytrance našli až v posledních letech, je vůbec ani nezažila.

Tímto setem se prolínají nové i starší tracky, které svou hutností dokážou rozhýbat, s melodiemi, které zabaví mysl, a zároveň se na nich třpytí i dostatek smysluplných ozdob pro tranzem zaměřenou pozornost. Není určen ani tak pro zkušené harcovníky, pro které jsou tyhle kousky rutina, jako spíš pro lidi, kteří se k psytrancu dostali nedávno, nebo ho zatím neznají vůbec.

kerray – fruit of the gloom dj set, 76m 33s, 320CBR MP3, 183.7 MB
Samozřejmě, jestli se bude líbit, podělte se s okolím
FLAC verze tady (524 MB, sfv).

Playlist následuje.

1. Gora Chandra – Rahu
2. Scorb – 13.5 Hours
3. Parallax – Breeding Ground
4. Imaginary Sight – UM
5. Oforia – Grounded
6. Wizzy Noise – Deeply Unexpected
7. CPC – Essentuki
8. X-Dream – Panic In Paradise
9. Logic Bomb – Rotation Generation
10. Miraculix – Energise
11. Neoris vs. Vacuum Stalkers – Under Sea Level
12. Droidsect – Poltergeist
13. Prometheus Process – Clarity From Deep Fog
14. Illumination – Crystals